Hjemmelavede
Krustader
Opskrift;
1 Krustadejern
Olie til stegning/bagning
Tandstikker
4 dl skummetmælk
50 g blødgjort smør/margarine
300 g hvedemel
2 spsk sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker eller kardemomme
Pisk alle ingredienserne godt sammen til en lind dej.
Opvarm olien i en gryde og lad Krustadejernet varme med.
Lad det varme krustadejern dryppe af og dyp det hurtigt i dejen (kun til krustadejernets kant)
Sænk derefter krustadejernet over i olien igen og bag krustaderne til de er lysebrune.
Frigør forsigtigt den bagte krustade fra krustadejernet med en tandstik.
Lad krustaderne afkøle på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.
Krustaderne fyldes med is, mousse eller frisk frugt.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar