tirsdag den 14. februar 2012

Krustader

Hjemmelavede
Krustader


Opskrift;

1 Krustadejern
Olie til stegning/bagning
Tandstikker

    4 dl skummetmælk
  50 g blødgjort smør/margarine
300 g hvedemel
    2 spsk sukker
    1 tsk bagepulver
    1 tsk vanillesukker eller kardemomme

Pisk alle ingredienserne godt sammen til en lind dej.


Opvarm olien i en gryde og lad Krustadejernet varme med.


Lad det varme krustadejern dryppe af og dyp det hurtigt i dejen (kun til krustadejernets kant)
Sænk derefter krustadejernet over i olien igen og bag krustaderne til de er lysebrune.
Frigør forsigtigt den bagte krustade fra krustadejernet med en tandstik.
Lad krustaderne afkøle på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.



Krustaderne fyldes med is, mousse eller frisk frugt.


Velbekomme


Ingen kommentarer:

Send en kommentar