onsdag den 15. februar 2012

Fyldte Vegetar Horn

Fyldte Vegetar Horn 
Opskrift på 30 stk


Du skal bruge;

Dej;

 2,5 dl mælk
  75 g margarine
  50 g gær
    1 spsk sukker
    1 tsk salt
    1 æg
500 g hvedemel  (evt 200 g fuldkornsmel + 300 hvedemel)

Fyld 1;

Revet ost
Mirabella Chutney
Oregano
Birkes

Fyld 2;

Tomat sauce
Feta ost
Oregano
Hvidlød
Birkes

Lun mælken med magarinen til væsken er fingervarm. Opløs gæren heri.
Tilsæt mel, salt og sukker og ælt dejen godt, til den er blød og glat.

Del den færdig æltede dej i 3 lige store stykker og form dem til kugler. Lad dejkuglerne hvile på bordet 5 min.

Tænd ovnen på 200 C varmluft

Rul en dejkugle ud til en cirkel og del den i 8 lige store stykker.

Læg en lille portion Mirabella Chutney på hvert dej stykke ( i den brede ende ) og drys med revet ost samt oregano.


Rul hvert stykke dej fra den brede ende ind mod spidsen og placer hornet på en bageplade med bagepapir.

Brug det fyld du ønsker. På overstående billede har jeg brugt tomat sauce, feta, oregano samt hvidløg.


Lad de fyldte horn hvile i 20 min på bagepladen. De færdighævede horn pensles med sammenpiskede æg, drysses med birkes og bages i varmluftsovn i ca. 10 min ved 200 C.


VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar