torsdag den 16. februar 2012

Vegetarmad - Indiske Koftas

Vegetarmad
Opskrift på Indiske Koftas

Indiske Koftas

Opskrift;

800 gram Kidney Beans
       (ligges i blød i 24 timer og koges i 40 min, og afkøles)
    3 Løg
    9 Fed Hvidløg
    3 dl Havregryn
    3 spsk Stødt Spidskommen
    3 spsk Stødt Koriander
    3 tsk Paprika
    4 spsk mel
Salt og peber efter smag

Olie til stegning

Blend de kogte og afkølede kidney beans med løg og hvidløg.
Blend grundigt til massen har samme konsistens som puré.
Tilsæt krydderierne og rør til sidst havregryn og mel i "dejen"
Form små Koftas (str valnød) og tryk dem let flade inden de steges i olie på en pande.

Rul evt. Koftas´ne i mel inden de steges i olie.

For nemhedens skyld kan du lave en STOR portion bønner og fryse dem ned, så spare du tid næste gang du skal lave Koftas.

De færdige Koftas kan også fryses.


Indiske Koftas


Velbekomme



Ingen kommentarer:

Send en kommentar