onsdag den 1. januar 2014

Bag en Sukkertop - à la Kransekage

Bag en Sukkertop
à la Kransekage

Ekstrem nem lille nips dessert kage

Tag en klup marcipan og rul den til en "lillefinger tyk" pølse
Skær 1 cm stykker af marcipan pølsen


Form små toppe af marcipan stykkerne og tril/vend dem i sukker


Sæt Marcipan toppene ved siden af hinanden på en bageplade beklædt med bagepapir


Bag Marcipan toppene ved 200 C varmluft til de er lysebrune


Lad toppene afkøle og dyp bundene i mørk smeltet chokolade


Placer toppene på siden og gerne et køligt sted så chokoladen størkner. 


Placer de færdige Sukkertoppe på en tallerken/et fad 
og pynt dem til sidst med royal icing
(alm glasur, men istedet for vand bruger du pasteuriseret æggehvide)

Udformningen af kagerne kan varieres i det uendelige


Her er marcipanen stukket ud som iskrystaller
Iskrystallerne skal bages i meget kort tid, da de er tyndere en Sukkertoppene

Spis Sukkertoppene samme dag eller lad dem stå på tallerkenen til den næste.

GOD ARBEJDSLYST
&
VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar