Bag en Sukkertop
à la Kransekage
Ekstrem nem lille nips dessert kage
Tag en klup marcipan og rul den til en "lillefinger tyk" pølse
Skær 1 cm stykker af marcipan pølsen
Form små toppe af marcipan stykkerne og tril/vend dem i sukker
Sæt Marcipan toppene ved siden af hinanden på en bageplade beklædt med bagepapir
Bag Marcipan toppene ved 200 C varmluft til de er lysebrune
Lad toppene afkøle og dyp bundene i mørk smeltet chokolade
Placer toppene på siden og gerne et køligt sted så chokoladen størkner.
Placer de færdige Sukkertoppe på en tallerken/et fad
og pynt dem til sidst med royal icing
(alm glasur, men istedet for vand bruger du pasteuriseret æggehvide)
Udformningen af kagerne kan varieres i det uendelige
Her er marcipanen stukket ud som iskrystaller
Iskrystallerne skal bages i meget kort tid, da de er tyndere en Sukkertoppene
Spis Sukkertoppene samme dag eller lad dem stå på tallerkenen til den næste.
GOD ARBEJDSLYST
&
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar