tirsdag den 17. december 2013

Pakistansk Linsesuppe

Pakistansk Linsesuppe
- Vegetar Opskrift -



Du skal bruge;

450 g grønne linser
Grøntsags boullion
1 stor spsk Timian
3 tsk gurkemeje
3 stor løg (skåret i tern)
5 fed hvidløg (skåret i stykker)
1 stor tsk kardemomme
1/2 tsk stødt nellike
1/2 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt muskatnød
Chili (fintskåret og styrke efter smag)
1 dåse kokosmælk
4 gulerødder (revet og skåret i tynde skiver)
2 grønne peberfrugter (skåret i tern)
2 røde peberfrugter (skåret i tern)
Saft fra en citron
En smule olie

Skyl linserne grundigt og kog dem i en gryde med rigeligt vand og timian.
Det tager ca 20 - 25 min.

Imens brunes løg og hvidløg i lidt olie i en gryde.

Krydderierne tilsættes.

Når linserne er færdige hældes vandet fra.

Løg/hvidløg/krydderiblandingen hældes ned til linserne.

Grøntsags Boullionen tilsættes (så den dækker linserne godt) 

Gulerodsskiverne samt røde/grønne peberfrugt tern puttes i.

Tilsæt kokosmælken samt citronsaften og lad suppen småsimre i yderligere 15 min.

Smag til med salt og peber.

Suppen serveres varm og med hjemmelavede croutoner.


God Arbejdslyst
&
VELBEKOMME



Ingen kommentarer:

Send en kommentar