mandag den 9. juli 2012

Gulerodsroulade

Gulerodsroulade


Opskrift ;

Du skal bruge ;

1 løg
3 - 4 fed hvidløg
5 - 7 store gulerødder
Masser af friske krydderurter (mix efter din egen smag)
En stor håndfuld rosenblade
Salat/Tallerkensmækker
Creme fraiche/Fromage Frais
8 æg (æggehvide og æggeblomme delt op hver for sig)
Salt og peber
Lidt olie

Skræl gulerødderne og riv dem groft på et råkostjern.

Skær løg og hvidløg i små tern og steg dem gyldne på en pande i lidt olie.

Tilsæt krydderurter, rosenblade samt salt og peber og steg dem med i kort tid ved middelvarme ( Gulerødder mm skal IKKE tage farve )

Lad blandingen køle af.



Pisk de 8 æggehvider helt stift i en skål

Pisk de 8 æggeblommer luftige i en anden skål og rør gulerødder mm heri.

Vend forsigtigt de piskede æggehvider i gullerodsmassen og fordel "dejen" på en bradepande beklædt med bagepapir.

Bag "dejen" i ca. 20 min ved 200 C

Vend den færdigbagte "kage" ud på et stykke bagepapir og lad den køle af.



Smør Creme Fraiche/Fromage Fraise på "kagen" og fordel salatblade/tallerkensmækkerbladene ud over. Drys med lidt salt/peber og evt frisk basilikum.



Rul "kagen" fra den lange side sammen til en roulade. Rul den, med fast hånd, ind i bagepapiret og lad rouladen hvile 1 - 2 timer i køleskabet.

Skær gulerodsrouladen i skiver og anret dem på en tallerken.

Spis gulerodsrouladen til forret eller som hovedret med ris/salat til
og mix indholdet i det uendelige.


Velbekomme



Ingen kommentarer:

Send en kommentar