tirsdag den 26. august 2014

Hjemmelavet Mysli

Hjemmelavet Mysli
- opskrift -

Jeg bruger;

2 dl Kokosmel
2 dl Græskarkerner
2 dl Hørfrø
2 dl Rosiner
2-3 spsk Honning
1 pk Finvalsede Havregryn
1 pk Grovvalsede Havregryn

1 stykke Bagepapir i
1 stor Bradepande

2 store glas med patentlåg

Sådan gør du;

Rist Græskarkerner og Hørfrø på en tør pande indtil kernerne "siger" knæk.
Hæld de ristede kerner og frø til afkøling på et stykke bagepapir i en stor bradepande. 


Rist Kokosmelet på en tør pande. 
Kun til det begynder at tage farve.
Hæld den ristede Kokos til afkøling på bagepapiret sammen med de ristede kerner og frø.

Rist Rosinerne let og lad dem afkøle sammen med de øvrige ristede ingredienser i bradepanden.



Rist det Finvalsede Havregryn på en tør pande og lad det afkøle sammen med de øvrige ristede ingredienser i bradepanden.

Smelt Honningen på en varm pande og vend den Grovvalsede Havregryn i den smeltede Honning.
Lad de Grovvalsede Havregryn riste færdige på panden indtil de begynder at tage farve.
Bland de Grovvalsede Havregryn med de øvrige ingredienser i bradepanden og lad blandingen køle helt af.

Vend den afkølede Mysli forsigtigt rundt, så de forskellige ingredienser blandes godt.

Opbevar den færdige Mysli i en lufttæt beholder - Jeg har valgt 2 store glas med patentlåg.


Myslien kan spises med mælk på, 
som topping på Yoghurt Naturel, 
som topping på Koldskål i stedet for Kammerjunker 
eller i Brød/Bolledej.

- Velbekomme -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar