Indiske Naan Brød med Roser
Opskrift
Du skal bruge;
25 gram Gær
1 tsk Sukker
10 spsk Lunkent Vand
500 gram Mel
1,5 tsk Krydder Salt
2 håndfulde Rosenblade
1,25 dl Yoghurt Naturel
1 Sammenpisket Æg
5 spsk Olie samt
Olie til "stegning"
Sådan gør du;
Opløs gæren i vandet i en skål.
Tilsæt Sukker, Salt, Yoghurt Naturel, Olie samt Rosenblade.
Rør ingredienserne let sammen.
Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt dejen i min. 5 min. (Jeg har brugt en Røremaskine)
Stil dejen til hævning med et fugtigt klæde over i en time.
Del dejen i 8 stykker og tril dem hver især til en kugle.
Rul hver kugle ud til en tynd "pandekage"
Pensel overfladen med olie og læg "pandekagen" med oliesiden ned af på en opvarmet pande.
Varmen fra panden vil få Naan Brødet til at boble op - Det er meningen
Når Naan Brødet er lysebrunt, vendes det og bages færdigt på den anden side.
Luft hullerne i brødet vil falde sammen, når du vender det
samt når du tager brødet af panden - Det er meningen
Du kan evt drysse Naan Brødet med lidt kryddersalt, når du har taget det af panden.
VELBEKOMME
&
&
GOD ARBEJDSLYST
Ingen kommentarer:
Send en kommentar