Ryst dine Ribs
Rysteribs
Dejlige modne Ribs ranker
Ribs er en af mine absolut ynglings bær fra haven.
Jeg elsker at lave Rysteribs så snart bærene er modne og
jeg synes de kan bruges som tilbehør til mange retter.
Ex som "Chutney" til Stegte Sild med Kartoffelsalat
Eller som sur/sødt tilbehør til Chokolade Kage
med Yogurt
Rysteribs er ufatteligt nemme at lave.
Pluk de modne Ribs og frigør dem fra rankerne.
Skyl Ribsene og hæld dem i en skål med låg.
Tilsæt sukker.
Jeg bruger 4 - 5 store spsk sukker til 1 kg Ribs.
Sæt låg på skålen og ryst Ribsene sammen med sukkeret.
Deraf navnet - Rysteribs
Rysteribs smager også helt fantastisk til morgenmad,
i en skal Ymer eller Yogurt Naturel.
Du kan også lave Ribsgelé
eller putte en håndfuld modne Ribs i din Smoothie
Ribs har et stort indhold af A + C Vitaminer
så spis bare løs
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar