fredag den 5. juli 2013

Ryst dine Ribs - Rysteribs

Ryst dine Ribs
Rysteribs

Dejlige modne Ribs ranker

Ribs er en af mine absolut ynglings bær fra haven.
Jeg elsker at lave Rysteribs så snart bærene er modne og 
jeg synes de kan bruges som tilbehør til mange retter.

Ex som "Chutney" til Stegte Sild med Kartoffelsalat

Eller som sur/sødt tilbehør til Chokolade Kage 
med Yogurt

Rysteribs er ufatteligt nemme at lave.

Pluk de modne Ribs og frigør dem fra rankerne.
Skyl Ribsene og hæld dem i en skål med låg.
Tilsæt sukker.
Jeg bruger 4 - 5 store spsk sukker til 1 kg Ribs.
Sæt låg på skålen og ryst Ribsene sammen med sukkeret.
Deraf navnet - Rysteribs

Rysteribs smager også helt fantastisk til morgenmad, 
i en skal Ymer eller Yogurt Naturel.

Du kan også lave Ribsgelé
eller putte en håndfuld modne Ribs i din Smoothie

Ribs har et stort indhold af A + C Vitaminer
så spis bare løs

VELBEKOMME



Ingen kommentarer:

Send en kommentar