mandag den 4. november 2013

Grænseløse Græskar - inspiration til anvendelse

Grænseløse Græskar
- inspiration til anvendelse -
Ristede Græskarkerner, Græskarsuppe, Græskarjuice, Græskarmuffins


Ristede Græskarkerner
Opskrift;


Skyl og rengør græskarkernerne. 
Lav en marinade af en lille smule olie + karry + groft salt.
Læg græskarkernerne i marinaden og lad dem trække ca. 20 min.
Fordel græskarkernerne på en bradepande beklædt med bagepapir.
Rist dem i ovnen ved 180 C indtil de er lysebrune og begynder at knitre.

Lækker sund snack der smager FANTASTISK

Græskarsuppe
Opskrift;

Du skal bruge ;

1 - 2 Græskar ( Jeg har brugt indholdet fra 2 Halloween Græskar
4 Løg
6 Fed Hvidløg
1, 5 cm Frisk Ingefær
1 Dåse Kokos mælk
3 tsk Karry
Grøntsagsboullion
Saft fra en Presset Citron
Olie
Salt / Peber

Tilbehør ; Rugbrøds Croutoner

Varm olien i en gryde og rør karry i.
Skær løg og hvidløg i tern og brun dem i (karry)olien.
Del Græskaret. 
Fjern kernerne og skallen fra Græskaret, så kun kødet er tilbage.
Skær Græskarkødet i mindre tern og vend dem i løg/olie blandingen.
Tilsæt den friske Ingefær ( skåret i tern )
Tilsæt Grøntsagsboullionen samt Kokosmælken og lad suppen småsimre til Græskarkødet er mørt.
Tilsæt Citronsaft.
Blend suppen med en stavblender.
Smag suppen til med salt og peber.

Rugbrøds Croutoner
Opskrift;

Skær daggammelt rugbrød i tern.
Vend ternene i en smule olie.
Fordel Rugbrød ternene på en bradepande med bagepapir
Drys med groft salt
Bag Rugbrøds Croutonerne ved 200 C til de er sprøde.

Græskar Muffins
Opskrift uploades snarest ;



Friskpresset Juice med Græskar


Opskrift 1 ;

Du skal bruge ; Æbler, Gulerødder, Mandariner, Græskarkød, frisk Ingefær

Skyl Grøntsagerne/frugterne og kør dem igennem en juicepresser.



Opskrift 2 ;

Du skal bruge ; Æbler, Pære, Mandariner, Rødbede, Gulerødder, 
Græskarkød,  2 cm frisk Ingefær

Jeg brugte 1 rødbede til 2 liter juice, da rødbedesmagen er meget gennemtrængende.

Skyl Grøntsagerne/frugterne og kør dem igennem en juicepresser.


God arbejdslyst 
&
Velbekomme




Ingen kommentarer:

Send en kommentar